Om oss på Idrottsnaprapaten

Emil Andersson

Emil Andersson

Leg. naprapat

Emil har sedan starten av sin naprapatkarriär behandlat både elitsatsande atleter inom flertalet olika idrotter och icke-motionärer som i vardagen haft rygg- och nackbesvär. Detta har givit honom en bredd av behandlingsmöjligheter och förmåga att hjälpa dig som individ oavsett var du befinner dig. Under åren har Emil själv sysslat med bland annat fotboll, löpning, fallskärmshoppning och flertalet kampsporter. Intresset har alltid varit att prova nya sätta att använda och utmana kroppen på. För närvarande lägger han sin energi på styrkelyft och funktionell träning.

Specialiteter: Dry-needling (behandling med nålar), Idrottsmedicin steg 1 SFAIM. Snap, Drop (vidareutbildning inom manipulationsbehandling)

Medlem i Svenska Naprapatförbundet
Boka tid hos Emil
Anny Källum

Anny Källum

Leg. naprapat

Anny har alltid glimten i ögat och ett leende på läpparna. Hon kanske drar en och annan ofrivillig göteborgsvits också. Med en bakgrund som elithockeyspelare och en del egna skador i bagaget väcktes tidigt ett intresse för idrottsskador och ett speciellt intresse för hjärnskakningar. Hon har två års erfarenhet som naprapat för ett herrhockeylag i division ett och jobbar ideellt som tränare för Frölundas tjejhockeyskola.

Det är inte bara idrottare som kan söka Anny. De senaste åren har hon jobbat mer med patienter med varierad aktivitetsnivå, allt från elitmotionären till kontorsråttan. Hon har gått flera vidareutbildningar för att kunna anpassa både behandling och rehabilitering efter nivå och ambition.

Specialiteter: Dry-needling (behandling med nålar), Spinal approach (vidareutbildning inom manipulationsbehandling), Kinesiotejpning, Kettlebell instruktör, TRX instruktör.

Medlem i Svenska Naprapatförbundet
Boka tid hos Anny
Joakim Karlsson

Joakim Karlsson

Leg. kiropraktor

Joakim är lättsam och glad med nära till skratt och humor är aningens torr. Han började tidigt med handboll och innebandy som senare övergick till styrketräning som än idag är ett stort intresse. Under sin karriär som kiropraktor har Joakim jobbat på två framgångsrika kliniker, olika Tv-produktioner samt träningsläger. Patienterna har varierat från elitidrottsmän och –kvinnor till inaktiva icke-motionärer. Joakim behandlar allt ifrån akuta smärttillstånd till långdragna besvär, unga som gamla och oavsett aktivitetsnivå

Specialiteter: Spinal approach (vidareutbildning inom manipulationsbehandling), Personlig tränare SAFE

Medlem i Kiropraktiska föreningen i Sverige
Boka tid hos Joakim